2oC

  • L - V: 08:00 - 18:00
  • S: 08:00 - 13:00
CU CE NE OCUPAM:

Tomis-Dia Service Auto Bacau este un service auto multimarca autorizat de Registrul Auto Roman. Noi, cei de la Tomis-Dia Service Auto, stim exact ce iti trebuie - servicii profesionale, la preturi reduse, asigurandu-ne permanent ca neplacuta experienta de a duce masina la reparat,va deveni un lucru lipsit de griji.


Tomis-Dia Dezmembrari Bacau, vinde piese din dezmembrari pentru orice tip de masina. Clientii sunt foarte importanti pentru noi, din acest motiv incercam intotdeauna sa venim in sprijinul lor, cu cele mai bune produse la cele mai mici preturi.

DE CE NOI?

Mecanica automobilului tau este cea mai solicitata si are nevoie de ingrijire speciala. Service-ul dispune de elevator si este dotat cu toate echipamentele necesare efectuarii interventiilor asupra autoturismului tau.


Piesele auto din dezmembrari sunt piese demontate cu grijă de mecanici auto calificați, sunt sortate și testate pe urmă sunt depozitate în condiții optime, ferite de intemperii, fiind în stare perfectă de funcționare fiind demontate de pe mașini radiate sau avariate. Dacă piesa achizitionată nu a fost corect identificată, nu corespunde nevoilor dvs. sau dacă prezintă defecte în intervalul de 30 de zile beneficiați de garanție puteți solicita schimbarea acesteia sau rambursarea sumei achitate, dacă nu există o altă piesa care să îndeplinească criteriile solicitate de client.